ADVERTORIAL:

dinsdag 17 juli 2012

NEWS: Rihanna krijgt eigen programmaJaja, superstar Rihanna krijgt een eigen fashion programma: 'Styled to Rock'. Het programma gaat over ontwerpers die kleding mogen ontwerpen voor Rihanna. 
Het lijkt een beetje op Project Runway, maar hier kan je geen geld winnen om een eigen kledinglijn te beginnen. Hetgeen wat je wint is dat jouw gewonnen outfit gedragen wordt door de wereldberoemde Rihanna tijdens een optreden in het Hyde Park in Londen.  


De jury kijkt niet alleen naar het ontwerp maar ook naar de styling. De styling wordt vaak over het hoofd gezien in de mode wereld en dan met name op televisie. Styled to Rock wil daar verandering in brengen. Styled to Rock wordt gepresenteerd door Rihanna, Rihanna's styliste Lysa Cooper en Nicola Roberts - bekend van Girls Aloud. Wat is een artikel zonder een preview filmpje? Juist ja .. Drie keer niks. Daarom hebben wij het filmpje hieronder geplaats. Het filmpje is de preview van Riri's programma 'Styled to Rock'.

Wij zijn erg benieuwd naar het programma van Rihanna. Wij zijn namelijk een grote fan van Riri. Rihanna is een van onze stijliconen. Ze ziet er namelijk altijd stunning uit en kan ook nog eens super goed zingen.

Wat vind jij van het programma, ga jij kijken?

2 opmerkingen: