ADVERTORIAL:

dinsdag 10 juli 2012

DIY: Waterval vlechtDe waterval vlecht, wie kent die nou niet? De waterval vlecht heeft haar naam te danken aan de lokken die door de vlecht vallen, daardoor lijkt het op een waterval. Omdat het een vlecht is waterval vlecht. De waterval vlecht lijkt heel moeilijk te maken, maar als je eenmaal de tactiek snapt is het helemaal niet moeilijk meer!


Je hebt ongeveer 10 minuten nodig voor deze haarstyle. Dus als je in de ochtend je haar zo wilt doen, moet je er wat meer de tijd voor nemen dan dat je normaal doet. 


Zorg ervoor dat je de waterval vlecht goed strak maakt, want anders zakt de vlecht errug snel in (weet ik uit eigen ervaring). De waterval vlecht was heel mooi gelukt, maar omdat ik hem niet goed strak had gemaakt en had 'afgesloten' zakte de vlecht helaas in ..

De vlecht kan je maken in vier stappen. Wij zullen de vier stappen nog even op een rijtje zetten. Voor het geval dat je de video toch niet helemaal begrijpt.

  1. Je neemt een pluk haar die je in drie strengen verdeelt. Hiermee vlecht je één à twee gewone slagen.
  2. Vervolgens neem je bij de bovenste streng een nieuwe streng bij. 
  3. De onderste streng laat je vallen. Je neemt een nieuwe die net achter de onderste streng (die we dus los lieten) licht.
  4. Je vlecht één slag en herhaalt dan het proces.Met dit artikel, de foto's en het filmpje erin hopen wij dat je de tactiek onder de hand krijgt. Je moet ons natuurlijk wel een berichtje achter laten als je het hebt geprobeerd en het je is gelukt. Of of je het al kan wat jouw technieken zijn. Zijn ze anders, of juist hetzelfde als die van in het filmpje? Hopelijk is jouw resultaat hetzelfde als deze mooie gelukte waterval vlecht!


1 opmerking: