ADVERTORIAL:

maandag 2 juli 2012

BEAUTY: Eye

Hoe breng jij mascara op, en vind jij het ook zo lastig om eyeliner op te doen? En hoe krijg je zulke mooie krullende wimpers? Wij hebben 3 tips voor je opgezocht.

Mascara:  
Mascara kan je zigzaggend aanbrengen of je kiest ervoor om verschillende mascara over elkaar heen te brengen.  Het beste is als de je mascara tegen je onderste wimpers en sluit je ogen. Ga vervolgens met de mascara door de bovenste wimpers heen omhoog. En zo heeft elk wimpertje een laagje mascara.

 Eyeliner
Sommige meiden kunnen een perfect strak lijntje  boven de wimperrand aanbrengen en andere...die kunnen dat niet. De truc is dat je je ogen sluit en de liner plat legt op de bovenste wimper.  En dan sleep je de liner langs de wimperrand richting de buitenste ooghoeken. sluit je ogen en leg de liner plat op de bovenste wimpers. Sleep nu de liner langs de wimper rand richting de buitenste ooghoeken. Klinkt  best simpel toch?

Wimpers krullen
Hoe krijgen die modellen toch zulke mooie krullende wimpers? Simpel koop een wimperkrultang. Kijk bij de etos, kruidvat  of hema, helemaal niet duur. Je zet de tang tussen je wimpers. Niet keihard duwen anders gaan je wimpers stuk maar zachtjes en hou het 30 sec vol. Je kan het ook anders doen. Eerst breng je mascara aan en daarna houdt je de bovenkant van een lepel tegen je wimpers aan. Ook dit hou je 30 sec vol. Je zal zien dat je wimpers  zich krullen om de vorm van de lepel. 


Zijn dit bruikbare tips voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten