ADVERTORIAL:

donderdag 19 juli 2012

NEW: Layout

We vonden dat het wel weer eens tijd werd voor een nieuwe layout. Nieuwe periode komt er voor ons aan: Vera is over naar het tweede jaar van het Media College en Kim is geslaagd en gaat volgend jaar International Business Languages studeren. Bij een nieuwe periode hoort - vinden wij - verandering. Vandaar dat we Comemoda een nieuw jasje hebben gegeven. Dit was onze oude header:

Het thema was blauw, om een rustige sfeer te creeëren. We waren namelijk net beginners, dan ga je geen felle kleuren etc gebruiken. De rondjes laten zien waarover wij onder andere bloggen. Het lettertype vonden wij leuk en vrolijk, vooral omdat we de layout zelf erg rustig hielden.

En jaja .. Dit is onze nieuwe header:
Het huidige thema is roze. Onze blog is natuurlijk bestemd voor meiden. De plaatsjes die we erin hebben gekozen hebben te maken met onze blog. De boom van ons 'natura' wat wij zelf aan onze blog voegen. De eiffeltoren, omdat wij onze blog uiteindelijk internationaal willen hebben. De tas, tsja wie houdt er nou niet van tassen? De schoenen en lipstick hebben eigenlijk hetzelfde verhaal als de tas.

Wat vind jij van Comemoda's nieuwe jasje?

3 opmerkingen: