ADVERTORIAL:

donderdag 26 juli 2012

Stylight
Hebben jullie al gehoord over Stylight.nl? Nee?! Dan wil ik jullie via deze weg snel kennis laten maken met deze website. Na Duitsland was ook Nederland toe aan een online fashion platform en dankzij Stylight.nl kunnen veel online shoppers hun hart ophalen. Op Stylight.nl vind je het aanbod van verschillende webshops (zoals Zalando, Jeansonline en 9straatjesonline) onder één dak. Je kan Stylight.nl dus eigenlijk zien als een soort ‘online winkelcentrum’. Het voordeel hiervan is dat je meteen het aanbod van verschillende webshops kunt zien, dus ben jij op zoek naar een jurk? Op Stylight.nl zie je dan het aanbod van alle webshops die aangesloten zijn bij Stylight.nl en hoef je niet alle webshops apart langs te gaan. Je kan het grote aanbod meteen met elkaar vergelijken en de perfecte jurk shoppen. Daarnaast kan je ook in het filtermenu een bepaalde kleur of een bepaald merk kiezen zodat je meteen bij de selectie van jouw voorkeur uitkomt. Het Duitse fashionplatform Stylight is sinds kort ook in Nederland actief via Stylight.nl. De affiliatesite is hiervoor een samenwerking aangegaan met een aantal Nederlandse webshops, waaronder 9straatjesonline.com, Spartoo.nl en Suitableshop.nl.

Nederlandse versie
Marianne kraai 
 verantwoordelijk voor productmanagement en business development - zorgt ervoor dat Stylight begint met een klein aantal shops in Nederland. Stylight wil namelijk de markt niet benaderen vanuit een Duits perspectief. Met Stylight.nl hebben de oprichters van het bedrijf een overeenkomstig traject voor ogen. De co-founders zeggen dan ook wel We don't just want topaint our existing website orange. Naar mate de tijd komen er meer webshops aan de site en dan volgt al snel dat Stylight.nl word omgezet naar een social shopping site. 

Fashionbloggers 

Stylight beseft zich dat er een grote concurrentie is in de online modebranche. Kraai vertelt dan ook dat Stlight zich niet alleen wilt onderscheiden in de samenwerkingen met webshops, maar ook door samen te werken met fashionbloggers. Op deze manier kan Stylight sneller de doelgroep bereiken.

1 opmerking:

  1. lijkt me een super site, ga meteen kijken :)
    x fije

    BeantwoordenVerwijderen